Untitled Document
 


--------------------------------------------

--------------------------------------------

--------------------------------------------

 

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Adatkezelési Szabályzat
--------------------------------------------

Untitled Document

Köszöntjük a NÁDÉP Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. honlapján!

A Nádép Kft. több évtizedes szakmai gyakorlatával, kelet-magyarország építőiparának egyik jelentős szereplője, tevékenységünk kiterjed az építési fővállalkozás és generál-kivitelezés teljes szolgáltatási körére.
Munkáinknak nagy részét közbeszerzési pályázatokon való folyamatos részvétellel, más részét pedig építőipari versenytárgyalásokon nyerjük el.

Referenciáink között egyaránt találhatóak: mezőgazdasági, ipari, kereskedelmi, oktatási, egészségügyi létesítmények, középületek, lakóépületek, hűtéstechnológiai és energetikai beruházások.

A Nádép Kft. nem egyszerűen felépít egy létesítményt, hanem szakemberei tudását és tapasztalatait a megrendelő szolgálatába állítva azon dolgozik, hogy ezek a beruházások a határidők betartásával kiemelkedő minőségben valósuljanak meg.

Minőségi munkavégzés melletti elkötelezettségünket szem előtt tartva társaságunk kialakította, folyamatosan fejleszti és következetesen működteti az MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN ISO 14001:2015, MSZ 28001:2008 (OHSAS 18001:2007) MSZ EN ISO 50001:2012 szabványoknak megfelelő integrált minőségirányítási rendszerét, amely nem csak a dolgozóink részére, hanem a kereskedelmi és vállalkozói partnereinknek is stabil, szabályozott, nyomon követhető üzleti és munkahelyi feltételeket teremtenek.

Társaságunk stabil gazdasági háttere, elkötelezett munkatársaink szaktudása megfelelő alapot nyújtott az elmúlt évek sikeres piacbővítési stratégiánk végrehajtására. Ennek eredményeképp a tradicionális építőipari tevékenységeink mellett kiemelten kezeljük, folyamatosan fejlesztjük a – hő- és villamos energia termelés, valamint hűtésszerelés – üzletágunkat.
Az általunk kivitelezett energetikai projekteknél korszerű, jól szabályozott energetikai rendszert tervezünk, ahol magas hatásfokkal működő energiatermelést végzünk a legkorszerűbb berendezésekkel.

 

 
Untitled Document
 
wgt-logó
© 2009 | NÁDÉP Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft.
Cím: 4181. Nádudvar Bem J.u. 3 sz. | Tel: 54/480-330, 480-707, 527-000, 527-014 | E-mail: nadep@t-online.hu